Bliv en del af holdet!

Der er mange måder, hvorpå du kan blive en del af holdet i min valgkampagne op mod kommunalvalget d. 16. november. Målet er at få et borgerligt flertal i Odense, så vi kan få et Odense, hvor den enkelte tager ansvar for sin egen tilværelse og har frihed til at bestemme, hvordan deres liv leves bedst. 

Alt efter hvilket omfang du har lyst og tid til at hjælpe os, så er der forskellige ting du kan lave. Du er altid velkommen til at sende en mail til [email protected]så vil enten jeg selv eller en af mine kampagnefolk svare dig, så kan vi sammen finde ud af, hvordan du bedst hjælpe lige nu og her, og eventuelt hvordan dine kræfter og kompetencer kan blive brugt i fremtiden i jagten for et borgerligt Odense!

Støt økonomisk

Vi har brug for din hjælp til at skabe et bedre Odense, hvor den enkle har mere frihed og ansvar.. Vi håber derfor, at du vil støtte vores og min kamp for dette økonomisk. Herunder kan du f.eks. se, hvad en donation kan betyde i valgkampen. Hver en krone betyder meget i kampen og er utrolig værdsat!

  

Vi skal have trygge, moderne danske velfærdsinstitutioner, hvor barnet, den unge og ældre er i centrum ikke administrationen